Horgászrend, Nyitvatartás

figyelemKérjük kedves vedégeinket, az alábbi szabályok betartására! Nem fogalmaztunk meg lehetetlent, be nem tartásuk a tavakról való kitiltást, esetleges feljelentést eredményezhet!

 

 

 

 

 • Horgásztavaink ÁLLAMI ENGEDÉLY KÖTELESEK! Felfogásunk szerint, aki Magyarország bármely vizén horgászni szándékozik, a minimum hogy rendelkezzen az Állami Engedéllyel, mi alapján megismerheti az alap elvárásokat.
 • Tavainkon KIZÁRÓLAG SPORTHORGÁSZAT zajlik, tehát nincs lehetőség halat elvinni!
 • BECSÜLETESSÉG, HALBARÁT HORGÁSZAT, TISZTASÁG MEGTARTÁSA. Aki ebben partner, az nem fog csalódni bennünk. Egy rövid, 9 pontos szabályzatban fogalmaztuk meg az alap elvárásokat:
 • 1. Elsősorban visszajáró vendégek számára biztosítunk horgászatot. Szállóvendégként van lehetőség új vendégként jönni. Napijegyesként, új horgász csak azzal a személlyel érkezhet, aki nálunk aktív vendég. A visszajáró személy vállalja a felelősséget, az újonnan érkező iránt.
  2. Minden tóra be kell jelentkezni!
  SMS-ben: 06209785049 számon, vagy Messengeren: Péter Tavak Bonnya. Felesleges telefonhívásokat kérem mellőzni, nem információs szolgáltatást nyújtunk, hanem kikapcsolódást!
  3. Kapunyitás: 06:30-kor. A kaput reggel 9 óráig tartjuk nyitva, később érkező napijegyes horgászatra nincs lehetőség. Hozzátartozók, ismerősök későbbi érkezésére nincs lehetőség! (Szállóvendég esetében külön egyeztetés szerint.)
  4. Érkezés után a horgászházban (büfében) kell bejelentkezni, jegyet vásárolni.
  5. Autóval be lehet állni a horgászhely közelébe, ahol kipakolás után gépkocsikkal a két kijelölt parkolóba kötelező kiállni. Nem kezdhető meg a horgászat, amíg a gépkocsi nincs a parkolóban. Nem áll módunkban kivételt tenni senkivel, sem időjárási viszontagságok, sem kényelmi szempontok miatt. (Szállóvendég parkolhat a szálláshelyek melletti parkolókban.)
  6. Horgászat közben kiemelten kell ügyelni a halak épségére, az ápolt környezet megtartására, a tavakon elvárt viselkedési morálra!
  Kulturáltan viselkedni tudó, gyakorlott horgászok számára vagyunk nyitva, nem amatőröknek!
  Aki tavainkon nem megfelelően bánik a halakkal, (durva módon ránt be, elejti a halat, nem megfelelő szerelékkel horgászik) aki károsítja a környezetet, (szemetel, bontogatja a parton levő kövezést) aki viselkedésével másokat zavar (hangoskodás, alkohol túlzott fogyasztása, egymás iránti tiszteletlenség) az a személy örökre tiltva lesz a Bonnyai Tavak területéről!
  7. Horgászat befejeztével, a gépkocsikkal csak abban az esetben lehet beállni, ha már a szerelék össze van pakolva. Tilos horgászatot folytatni, amikor az autóval a horgászhelyen tartózkodnak!
  8. Kijelentkezés szintén a horgászháznál, vagy személyesen a tavak körül történik. A kapu zárva van, így kötelező jelezni a távozási szándékot! A nyitvatartási időt kérjük tiszteletben tartani, nem megvárni a felszólítást a távozásra! Éjszakai horgászat nincs, szállóvendégek részére van lehetőség hosszabb idejű pecára, főszezonban, plusz díj ellenében!
  9. A farm és a tavak területén történő esetleges balesetekért, sérülésekért semmilyen felelősséget nem vállalunk, mindenki a maga felelősségére tartózkodik nálunk!
  Horgásztársi üdvözlettel: Udvaros Péter.
Nyitvatartás:
Március 15-től: Napijegyesek részére: minden péntek,szombat, vasárnap, 07:00-18:45 óraig.
Szállóvendégek részére: Március 15-től - November 15-ig, bármely napon.
Horgászhely foglalás kizárólag Messengeren, vagy SMS-ben: 06209785049 számon. (név, dátum, személyek száma)
Kiemelten kérjük, hogy felesleges kérdésekkel (csalitippek, időjárás, extra igények) ne hívják a telefonszámot! Köszönjük a megértésüket!