Horgásztavak

bonnya horgásztavak

 

A horgásztavak Bonnyapuszta határában, Andocs és Igal között a kaposvári út mellett terülnek el. A 3 tó által alkotott, összesen 10 hektáron elterülő tórendszer könnyen megközelíthető a főútról. A tavak körül kiépített infrastruktúra, murvázott, aszfaltozott utak, víz, áramfelvételi lehőtőség (korlátozott) áll a vendégek rendelkezésére.

A 3-as tó mellett található Horgászház büfében, hűtött italokkal, pizza, melegszendviccsel várjuk vendégeinket.

Tavainkon KIZÁRÓLAG SPORTHORGÁSZAT zajlik, így a halat megvenni szándékozók számára nem áll módunkban jegyet kiadni!

 

Kedves Horgásztársak!

Foglalni a +36209785049 számon lehet, majd megbeszélés után SMS-ben kell a szándékot megerősíteni, név, helyigény száma, dátummal. A 2-es tóra nem szükséges foglalni, szabad beülős!

 

bonnya horgásztavakGyors infó a tavakról:

1-ES TÓ: VIP Harcsás: 1,9 hektár, 3 méteres átlagmélységgel. Kizárólag harcsák élnek benne, 5-50 kilós súly között.

 

2-ES TÓ: 4 hektár, 2,5 méteres átlagmélységgel. Extrém mennyiségű ponty és amúr állománnyal, 1-8 kilós súlyban, azok számára, akik szeretik a finomszerelékes horgászatot és sokat szeretnek fogni.

 

3-AS TÓ: VIP Békéshalas: 4 hektár, 3 méteres átlagmélységgel. Ponty, amúr és tokhal állománnyal, úgymond, "csak a színe, java". 5 kilótól a legnagyobbakig.

Pergető-tó: 0,4 hektár, 2,5 méteres átlagmélységgel. Kizárólag csuka állománnyal, 1-8 kilós súlyban, extrém mennyiségben. A tavon csak pergetni lehetséges és csakis gumihallal!